Friday, 13 January 2012

Biar mimpi sampai ke bintang

lama dah aku rasa tak post something dekat blog aku ni
tetibe nak mimpi sampai ke bintang pulak kan..haha
nape pulak ni nak kena mimpi-mimpi ni,sampai ke bintang pulak tu?

haha,,ni sebenarnya tajuk satu telemuvie kat astro
mula-mula dengar tajuk citer ni, rase macam citer budak-budak je
tapi bila tau siapa pelakonnya, hrmm,,without futher delay, aku terus la copy.

Elfira Loy with Randy Pangalila
sweet la citer ni
First time aku tengok elfira ni cantik macam pelakon Indonesia Revalina
yang pernah berlakon bawang putih bawang merah tu
Randy Pangalila, adui dulu dah gile ngan die bila tengok sinetron indonesia
sekarang berlakon citer Malaysia pulak,lagi la aku gile,,haha
dulu aku panggil dia Elang..haha
watak die dalam citer 'Cinta Melody'..cute gile

Satu lagi watak dalam citer ni
Syarifah Sakinah yang jadi kawan kepada elfira 
watak die yang sengal tu memang kelakar..haha
sorry to say,i'm very-very rech..sengal..

Tetibe je nak feeling-feeling bercinta ni kan
maklumlah, usia remaja,.haha

by the way, citer ni tak la sampai boleh diangkat menang anugerah ke ape ke..
tapi untuk budak-budak 'tendager' macam aku ni.mahu tak 'wink-wink'..haha


cute la die ni.. =)


pelakon biar mimpi sampai ke bintang..








2 comments:

Abang Jonni said...

waduh.. waduh... gantengnya cowok itu...
huhuhuhu

Aja Isma said...

cute kan,,haha